SONY DSCZakelijk en particulier

Voor de professionele offshore en scheepvaart en de particuliere scheepvaart hebben wij diverse olieproducten in ons assortiment. Wij verkopen diverse motoroliën, hydraulische oliën, transmissieoliën, koelvloeistof, antivries en smeervetten. De verpakkingen die wij verkopen variëren van 1 liter tot 1000 liter.

Schroefaskokervet

Smeervetten, waaronder schroefaskokervet, zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Van een vetpatroon à 400 gram voor in uw vetspuit tot 50 kilogram in een stalen vat is verkrijgbaar. QualiTack is ons huismerk maar ook voor de vetten geldt dat wij alle merken kunnen leveren. QualiTack heeft een zeer uitgebreide lijn met smeervetten. Van een veelgebruikte Lithium EP2 tot aan Calcium Sulfonaat, er zit altijd wel een geschikt vet bij voor de juiste toepassing.

Olie en vetapparatuur

Tevens leveren wij schenkkannen, olietrechters, opvangbakken, handvetspuiten, nippels, smeerkoppen en pneumatische vetpompen voor diverse doeleinden.

Specials

Courante olie- en vetsoorten in de scheepvaart en watersport zijn uit voorraad leverbaar. Ook uit voorraad leverbaar zijn producten als technische visolie, lijnolie en siliconenolie.