Gasflessen in de horeca

Als u in de horeca gebruik maakt van terrasverwarming, kooktoestellen, barbecues of u bereidt eten op markten of braderieën, dan hebben wij voor u de juiste gasfles of het juiste gaspatroon (wegwerp) in huis.
Ons assortiment in gasflessen en gaspatronen is groot en divers.

Gasverbruik

Als u veel gas verbruikt, kan bijvoorbeeld een eigendomsfles voor u voordelig zijn. Afhankelijk van het verbruik of de toepassing kunnen wij voor u een berekening maken welke soort fles voor u het meest interessant is. Om het gas uit de gasfles optimaal te kunnen gebruiken, kunnen wij u advies geven over de aansluitingen en de mogelijkheden voor het koppelen van gasflessen.

Veiligheid

Met het oog op de landelijke wet- en regelgeving en de algehele veiligheid is het van groot belang om uw gasaansluitingen halfjaarlijks te controleren op onderhoud. Houdt data van gasslangen en drukregelaars nauwlettend in de gaten. Afhankelijk van het type gasslang moet deze om de twee of om de vijf jaar worden vervangen.
Wij adviseren de drukregelaars om de vijf jaar te vervangen. Wij verkopen diverse soorten drukregelaars en goedgekeurde gasslangen.