Klantgericht

De wensen van de klant proberen wij zoveel mogelijk te vervullen. Het verlenen van een goede, snelle service en juiste prijs-/kwaliteitverhouding zijn voor ons van groot belang. Wij bieden de klanten een goed en veilig product aan en wij vinden het belangrijk om onze klanten van goede adviezen te kunnen voorzien. Wij gaan uit van langdurige relaties met een wederzijds vertrouwen.

Afhaalbalie

Goederen kunnen worden afgehaald aan onze afhaalbalie. Aan onze afhaalbalie is pinnen mogelijk. Wij accepteren geen creditcards.

Transport

Leveringen worden voornamelijk verzorgd door eigen vervoer. Dit houdt in dat wij altijd in direct contact staan met de klant. Alle gangbare artikelen worden uit voorraad geleverd. Artikelen die minder courant zijn, worden volgens afspraak met de klant uitgeleverd.

Klachtenbehandeling

De klachten van onze klanten worden opgenomen in afwijkingsrapporten. Bij constatering, dat wij niet aan de eisen van de klant kunnen voldoen of hebben voldaan, wordt actie ondernomen en naar een oplossing of verbetering gezocht.

Kwaliteit

Om binnen ons bedrijf iedereen effectief te laten functioneren en te zorgen voor een positieve uitwerking op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid, hebben wij onze data met betrekking tot kwaliteit vastgelegd in een kwaliteitshandboek. Handelsonderneming Aldoc BV is BRC en Skal gecertificeerd. Hieronder treft u onze meest recente certificaten aan.

BRC Food certificaat geldig tot 19112020

SKAL certificaat 2020

Vertrouwde partner

We willen graag dat onze klanten tevreden zijn. Tevredenheid begint bij onze leveranciers. Als zij niet voor ons klaar staan kunnen wij geen service en garanties garanderen. Om onze leveranciers deel uit te laten maken van onze zekerheden richting de eindverbruiker moeten zij in eerste instantie tevreden zijn over de leveringen en betalingsvoorwaarden aan Oliehandel Kerkhof Aldoc BV. We zijn dan ook trots dat wij door trouw te betalen aan leveranciers binnen hun gestelde betaaltermijn de Triple A status van Graydon hebben gekregen. Hiermee behoren we toe aan de top 4% Nederlandse bedrijven met deze status.

DSC00410

Onze handels en leveringsvoorwaarden kunt u bekijken in dit bestand:  Algemene voorwaarden