Heftuckgas

Als u binnen uw bedrijf gebruik maakt van een of meerdere heftrucks kunnen wij u voorzien van stalen lichtgewicht heftruckflessen, de zogenaamde Light Steel flessen. Het totaalgewicht van een gevulde Light Steel fles is slechts 21 kilogram, dit is ruim onder de Arbo-grens. De Light Steel fles kan snel worden verwisseld dankzij de Easy Clip snelkoppeling.

De Light Steel fles met de Easy Clip koppeling is geschikt voor alle merken heftrucks. De Light Steel flessen vullen wij zelf en worden gevuld met propaan, wat betere eigenschappen heeft als LPG. De Light Steel flessen hebben een inhoud van 26 liter. De Light Steel fles voldoet aan alle Europese veiligheidseisen, de European directive nr. 99/36 en de CE – EN 14140. De fles is voorzien van de Europese PI keur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Propaangas

In de industrie en bouw wordt vaak gebruik gemaakt van flessen propaangas. Ons assortiment in gasflessen is groot en divers. Stalen propaangasflessen met een inhoud van 10,5 kilogram of met een inhoud van 33 kilogram zijn het meest gangbaar in de industrie en bouw. Cilinders met een inhoud van 33 kilogram zijn zeker minder handelbaar dan een fles met een inhoud van 10,5 kilogram, maar cilinders hebben als voordeel dat er minder gewisseld hoeft te worden.

Vooral in de winter kan de verdamping van gas in een fles problemen geven. Voor een optimale verdamping in de fles, zodat deze niet bevriest, kunt u bij ons terecht voor deskundig advies.