Camping

Op de camping wordt vaak gebruik gemaakt van flessen gas. Voor diverse apparaten worden de gasflessen gebruikt, zoals voor de koelkast, het kooktoestel, de kachel en de buitendouche. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment gasflessen, zodat wij u de juiste maat gasfles kunnen leveren voor caravan, camper, vouwwagen of tent. Ook het gewicht van de gasfles is een belangrijke factor. Een kunststoffles kan hier een goede uitkomst bieden.
Voor een complete gasinstallatie, voorzien van een deskundig advies, bent u bij ons aan het juiste adres. Koperen (uitgegloeide) leiding, gasslang, drukregelaars met afblaasveiligheid, slangklemmen en vele verloopkoppelingen zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Volkstuin

Op de volkstuincomplexen worden gasflessen gezamenlijk ingekocht door de  volkstuinvereniging. Door de grotere afname van de gasflessen kunt u tegen een gunstig tarief bij ons inkopen, waardoor de recreanten op de volkstuin voordelig een fles gas kunnen kopen bij de tuinwinkel . Wij bezorgen de gasflessen gratis op het tuincomplex. Wij hebben eigen vervoer met vaste eigen chauffeurs, zodat u altijd een vertrouwd gezicht ziet. Tevens kunt u bij ons gasaccessoires inkopen, zoals bijvoorbeeld drukregelaars, gasslang, koperen leiding en verloopkoppelingen. Ook voor kooktoestellen, kachels en buitendouches kunt u bij ons terecht.

Watersport

SONY DSCOok voor de watersport is er veel keus in ons assortiment gasflessen. Wij leveren onder andere gasflessen van kunststof, staal en roestvrijstaal. Een juiste aansluiting van uw gasapparatuur is van groot belang. Wij verkopen koppelingen, ook in messing uitvoeringen, leidingklemmen met rubber en drukregelaars met afblaasbeveiliging, speciaal voor de pleziervaart. Wij kunnen u voorzien van een deskundig advies op het gebied van een veilige gasinstallatie. Het is van groot belang om tijdig uw gasslang en drukregelaar te vervangen.