Camping

Op de camping wordt vaak gebruik gemaakt van flessen gas. Voor diverse apparaten worden de gasflessen gebruikt, zoals voor de koelkast, het kooktoestel, de kachel en de buitendouche. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment gasflessen, zodat wij u de juiste maat gasfles kunnen leveren voor caravan, camper, vouwwagen of tent. Ook het gewicht van de gasfles is een belangrijke factor. Een kunststof fles of Comfort Steel kan hier een goede uitkomst bieden. Voor een complete gasinstallatie, voorzien van een deskundig advies, bent u bij ons aan het juiste adres. Koperen (uitgegloeide) leiding, gasslang, drukregelaars met afblaasveiligheid, slangklemmen en vele verloopkoppelingen zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Volkstuin

Op de volkstuincomplexen worden gasflessen gezamenlijk ingekocht door de  volkstuinvereniging. Per 1 januari 2022 hebben wij onze gasklanten waar transport van toepassing is verkocht. Uw volkstuin wordt natuurlijk nog altijd bevoorraad door de nieuwe leverancier. U kunt bij ons nog altijd gasaccessoires inkopen, zoals bijvoorbeeld drukregelaars, gasslang, koperen leiding en verloopkoppelingen.  Voor afhaling van gasflessen kunt u nog altijd terecht bij ons aan het Ringerspad 5 te Schiedam.

Watersport

Ook voor de watersport is er veel keus in ons assortiment gasflessen. Wij hebben onder andere gasflessen van kunststof en licht staal. Een juiste aansluiting van uw gasapparatuur is van groot belang. Wij verkopen koppelingen, ook in messing uitvoeringen, leidingklemmen met rubber en drukregelaars met afblaasbeveiliging, speciaal voor de pleziervaart. Wij kunnen u voorzien van een deskundig advies op het gebied van een veilige gasinstallatie. Het is van groot belang om tijdig uw gasslang en drukregelaar te vervangen.