SONY DSC

Brandstoffen

Op ons bedrijfsterrein in Schiedam hebben wij de beschikking over een petroleumpomp. Wij vullen uw verpakking of onze verpakking af met een minimum van vijf liter. Één van onze medewerkers helpt u graag met het tanken van de benodigde brandstof.
Naast genoemde brandstoffen verkopen wij nog Qlima/Zibro brandstof. Met de verkoop van kolen o.a. antraciet en bruinkool zijn wij begin 2018 door de geringe vraag gestopt.

Diesel

Voor bedrijven in de regio beschikken wij over twee dieselpompen voor het aftanken van uw wagenpark of mobiele brandstoftank met een grotere inhoud.

Petroleum

Petroleum wordt nog altijd gebruikt in oliekachels en olie gestookte heaters. Deze brandstof geeft gezellige warmte en is om te stoken mooi schoon. Aan onze verkoopbalie verkopen wij petroleumkachels als bijverwarming voor in huis of caravan. Petroleum is bij ons los aan de pomp te koop, dus vullen wij voor u graag uw jerrycan. Mocht u zelf geen jerrycan hebben, dan kunt u deze bij ons kopen aan de verkoopbalie.

 

Qlima Oil (Zibro)

Wij verkopen van Qlima twee verschillende soorten brandstof, Qlima Extra en Qlima Kristal. De Qlima Extra geeft nauwelijks geur bij verbranding en ruikt u slechts nog bij het aan- en uitzetten van de kachel. De Qlima Kristal zorgt er voor dat bij ook bij het aan en uitzetten van uw kachel er geen geur vrij komt. Wij verkopen geen Qlima/Zibro kachels of onderdelen hiervan. De dichtstbijzijnde dealer voor deze kachels is IJzerhandel Engering aan het Rubensplein 16 te Schiedam telefoon: 010-4269701